höpöttelyä meidän arjesta

Arki on taas rullaillut hurjaa vauhtia. Päivät menee niin nopeasti, että hyvä kun perässä pysyy. Olen yrittänyt taltioida tilanteita mun arjesta kuviksi, jotta pääsen jakamaan niitä tänne.

Ne jotka mut tuntee, tietää etten ole todellakaan mikään huippu kokki. Oon lapsen syntymän jälkeen vasta opetellut enemmän kokkaamaan. En siis aiemmin osannut edes makaroonia keittää.. Oli pakko harjotella ruoan laittoa. Tää on mun bravuuri nykyään, nuudelia, kanaa, kirsikkatomaatteja ja fetaa. Ihan yks meidän perheen suosikki arkiruuista.

Ja en ole myöskään jauhopeukalo. Viimeksi leivoin varmaan yläasteella.. Nyt ylitin itseni ja tein muutama viikko sitten sämpylöitä työpaikan aamupalalle. Stressasin paljon voiko näitä kenellekkään syöttää, mutta ei kukaan valittanut ja melkein kaikki tuli syödyksi.

Ei tämä silti mitään sisäistä leipomisintoa mussa herättänyt. Tiedän sen verran, että voin joskus tehdä uudestaankin. Oli todella helppo ja nopea resepti.

Pakko oli tää kuva lisätä tähän ihan vaan, koska harvoin saan vauhdikkaan taaperon kanssa napattua yhteiskuvia. Tää on aika onnistunut vaikkakin vähän heilahtunut, mutta sehän on rehellistä arkea parhaimmillaan.

Tänään saavuttiin Hyvinkäälle mun vanhemmille muutamaksi yöks. Ihanaa saada pieni levähdystauko kun alkoi talviloma. Heti lähdettiin illalla pienelle pulkkailu lenkille.

Yritän tällä viikolla kirjotella blogia vähän enemmän. Viimeistään loman loppupuolella päivittelen tänne kuulumisia, miten on meillä on mennyt.