talviloma

Lupasin tänne päivitellä meidän talviloman kuulumisia. Siitäkin on kulunut jo viikko. Hups..

Oltiin sunnuntaista torstaihin mun vanhemmilla Hyvinkäällä. Sää oli aika vaihteleva ja sen puitteissa yritettiin ulkoilla mahdollisimman paljon. Käytiin pulkkamäessä ja en kyllä tiedä kumpi oli enemmän innoissaan minä vai Rudi. Ehkä minä…

iloinen punaposki

Lomalla aina kun vietän Hyvinkäällä aikaa. Ikävä vanhaan kotikaupunkiin on kova. Yritän nähdä paljon kavereita ja muita läheisiä. Nytkin käytiin moikkaamassa paria kaveria ja yhtenä päivänä mun serkkua ja tätiä. Vaikka Vantaa ei ole kaukana, niin silti tulee liian harvoin nähtyä ketään jotka asuu muualla.

Mulla on vatsa alkanut kasvaa siihen malliin, että oli pakko käydä vähän shoppailemassa uusia vaatteita. Olin kuullut suosituksia New Yorkerin mekoista ja kävin siellä tekemässä löytöjä.

Kävin myös lastevaate kirpparilla Kittanassa. Se on aivan ihana paikka, voin suositella. Ja helposti löytää sitä kokoa jota tarvitsee, koska vaatteet on aseteltu koon mukaan esille. Myynnissä on myös äitiysvaatteita, niistä teen aina löytöjä. Ehkä se tärkein, jota arvostan lastenvaatekirppiksillä on merkkivaatteille oma rekki. Ja vaikka mun ei pitänyt vielä ostaa vauvalle mitään ennenkuin sukupuoli selvii, en voinut vastustaa kiusausta ja ostin muutamat söpöt bodyt ja housut. Rudillekkin löytyi kesävaatetta.

söpöjä pieniä vaatteita