ekaa kertaa täällä

Heippa! Ensimmäistä kertaa kirjoittelen omalla blogi sivullani. Suinkaan mun blogi ei ole aivan uusi. Viime keväänä perustin Aikainen huhtikuu-blogin bloggerin sivustolle. Sitä ehdin kirjoitella syksyyn asti, kunnes mulla meni lopullisesti hermo sen alustan toimivuuteen tai pikemmin toimimattomuuteen. Lisäksi osasyynä oli ajanpuute. Yksinkertaisesti aikaa ei ollut blogille, mutta nyt arki on sujuvampaa kuin viime syksynä, joten aikaa löytyy. Nyt haluan kokeilla siipiäni omalla blogi-sivulla.

Jos haluat tsekata edellisiä postauksia vanhasta blogista, se onnistuu täältä: https://aikainenhuhtikuu.blogspot.com/

Tosiaan esittely voisi olla paikallaan. Olen Piia, 22 vuotias yhden pienen pojan äiti. Perheestämme löytyy myös avopuoliso. Asumme Vantaalla. Arki koostuu työpäivistä ala-asteella koulunkäynnin ohjaajana ja iltaisin perheen kanssa aikaa viettäen. Vapaa-ajalla olen kieltämättä aika laiska tekemään mitään. Perhe on tärkeä ja siksi vietämme myös paljon aikaa molempien vanhempien luona vapaalla. Kun haluan omaa aikaa, se koostuu ystävistä, sisustamisesta, kirppis kierroksista ja nyt myös tästä blogista.

Sivulta löytyy tiivistetty esittely blogista enkä tässäkään aio syvällisemmin itseäni esitellä. Blogin kautta opit varmasti tuntemaan mut paremmin kuin tässä kirjoitetun pitkän romaanin myötä.