vapaata äitiydestä

Mulla oli viikonloppuna synttärit, jee! Täyteen tuli 23 vuotta. Harvoin tulee mitenkään juhlistettua nykyään omaa syntymäpäivää. Tänä vuonna kuitenkin päätin toisin.

synttärikukkia

Oon pitkään keskittynyt vain lapsiin ja pitänyt itseäni ja omaa ulkonäköä toissijaisena. Kyllä mä olen vapaita hetkiä saanut kiitettävästi. Mutta pidempi vapaa pätkä vaatii aina enemmän järjestelemistä. Välillä on ihanaa irtaantua äidin roolista, jota normaalisti vedän 24/7.

Nyt päätin varata lauantaiksi kampaajalle ajan. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Mulla oli aivan liian pitkään ollut keskipitkä suurella tyvikasvulla höystetty tukka. Päätin testata jotain ihan uutta. Halusin pituutta pois ja kuparin sävyä. Aluksi vaati aika paljon totuttelua, mutta nyt näin muutaman päivän jälkeen olen alkanut tykkäämään näistä hiuksista.

Lisäksi lauantaina Ale lähti lasten kanssa vanhemmilleen yökylään. Olin ekaa kertaa vauvasta erossa yön yli. Aluksi se ahdisti ja jännitti, mutta iltaa myöten osasin ottaa rennommin. Mun ystävä tuli meille viettämään iltaa. Oli ihan super kivaa pitkästä aikaa viinitellä ja nauraa meidän tyhmille jutuille ihan aamu viiteen saakka.

Seuraavana päivänä hemmottelin vielä vähän itseäni käymällä piiiitkässä lämpimässä suihkussa ja sen jälkeen tein itselleni kasvonaamion. Onkin jännä miten noikin asiat tuntee nykyään hemmotteluksi kun aiemmin oon ollut semmoinen nopea suihkuttelija, etenkin nykyään kun siellä usein käy Rudin kanssa samaan aikaan. Ja en ole ikinä oikein välittänyt mistään kasvonaamioista, mutta nyt kun sellaseen oli kerrankin aikaa niin otin testiin.

Kaiken kaikkiaan oli suoraan sanottuna ihanaa olla hetken ihan vain minä eikä äiti. Väsymyksestä huolimatta sain tosta viikonlopusta ihan uutta energiaa. Nyt ehkä jaksan taas paremmin olla äiti.