Hän on täällä

vika ilta jättivatsan kanssa. rv 39+1

21.07.21 syntyi meidän ihana poika! Ollaan koko perhe hurjan onnellisia ja lumoutuneita uudesta perheenjäsenestä. Iltaisin kun vauva nukkuu mun vieressäni unipesässä, voisin vaan tuijotella häntä loputtomiin.

Kaikki on lähtenyt kivasti käyntiin. Vauva nukkuu paljon, ei itkeskele turhia ja osittaisimetys on käynnistynyt onnistuneesti. Välillä jopa hämmennyn kuinka paljon vauva nukkuu. Esikoinen ei nukkunut vatsavaivojen takia melkein ollenkaan. Sairaalassa ollessamme mun oli pakko hälyyttää hoitaja kysyäkseni, onko se normaalia kun toinen vain nukkuu.

Vielä vaatii hiukan hakemista uuden arjen pyörittäminen kahden lapsen kanssa. Sekin toki sujuu joka päivä helpommin.

Rudista on kuoriutunut ihana isoveli! Ensimmäiset päivät oli luonnollisesti mustasukkaisuutta ilmassa. Nyt on jo tottunut pikkuveljeen. Hän haluaa ihanasti auttaa vauvan hoidossa. Hän myös halailee ja pusuttelee vauvaa söpösti. Usein jos vauva itkee, Rudi menee lohduttamaan laulamalla ihahaata. Toisinaan hänen on haastavaa odottaa omaa vuoroaan esim jos ei pääse heti syliin kun haluaisi kun vauva on sylissä.

koko perhe matkalla kotiin ensimmäistä kertaa

Mulle tosiaan tehtiin suunniteltu sektio synnytyspelon vuoksi. Se meni todella hyvin ja palautuminen on ollut nopeaa. Nopeampaa kuin ensimmäisellä kerralla. Ja en voi muuta kuin kehua Espoon sairaalaa ja sen henkilökuntaa! Enempää en kerro vielä. Teen ehdottomasti oman postauksen synnytys kokemuksestani.