Hyviä fiiliksiä

Ensinäkin hyvää vappua! Tänä vuonna vappukin on vähän erilainen kuin yleensä. Juhlatunnelmaa on ollut vähän haastava löytää. Ehkä koristeet, herkut ja lapsen ilo luo tunnelmaa.

Töissä laitettiin työkaverin kanssa aamupala tajoilut. Vappu fiilistä serpentiinistä ja munkeista.

Kevät on usein mulle aikaa kun väsyttää ja vähän jopa masentaa. Tänä vuonna on kuitenkin ihan päinvastoin. Väsyttää kyllä, mutta oon pysynyt hyvän tuulisena. On ihanaa kun on valoa ja lämpimiä päiviä kokoajan enemmän.

Ensimmäiset farkkutakki kelit on jo koettu.

Tuntuu, että keväisin voisi laittaa aina koko vaatekaapin ja sisustuksen uusiksi. Pimeän talven jälkeen kaikki voisi olla vaaleaa ja väripilkkuja on ihana tuoda kotiin ja pukeutumiseen.

Kukat tuo ihanaa piristystä arkeen ja väripilkun sisustukseen.

Käytiin yksi päivä kuluttamassa Rudin saamia lahjakortteja ja ostettiin pojalle paljon kevääseen ja kesään sopivia vaatteita. Aina sitä löytyy myös kotiinkin jotain kivaa sisustukseen.

Mulla on jonkin verran tullut raskausvaivoja lisää, jotka vaikuttaa ihan kokoajan olemiseen. Töissä on välillä paljonkin kipuja, mutta yritän jaksaa vielä muutaman viikon ennenkuin alkaa kesäloma. Loman ja sen jälkeen äitiysloman alkaminen varmaan vaikuttaa omaan mielialaan kun on niin odottava ja positiivinen fiilis.

Kesän tuleminen on ihanaa! Enää tarvitaan uudet aurinkolasit ja tälle vatsasta kasvavalle mammalle joku kiva ohuempi kevät takki joka mahtuisi kiinni..

Yksi kommentti artikkeliin “Hyviä fiiliksiä

Kommentit on suljettu.