juhlahumua

Päätettiin viime vklp pitää Rudille synttärijuhlat joihin oli tervetulleita isovnahemmat ja aivan lähimmät sukulaiset. Pitkään mietin uskallanko järjestää mitään, mutta pidettiin juhlat kahdessa osassa ja juuri sellaisille ihmisille joita tavataan muutenkin.

Synttärit olivat ihanat. Toivon silti, että ensi vuonna voisimme järjestää yhdet isot juhlat. Kahdet juhlat yhtenä viikonloppuna oli aika rankkaa. Sunnuntai iltana kun viimeiset vieraat lähtivät, oltiin kaikki niin väsyneitä, että oltaisi voitu nukahtaa pystyyn.

“Eihän koristeet ja tarjottavat tee juhlaa, vaan ne ihmiset ja tunnelma.”

Juhlien järkkääminen on kyllä aina rasittava homma. Etenkin ihmiselle, joka ottaa kaikesta stressiä. Kuitenkin suuret järjestelyt palkitaan kun näkee lopputuloksen ja saa vierailta kehuja. Ja eihän koristeet tai tarjottavat tee juhlaa, vaan ne ihmiset ja tunnelma.

Rudi oli ainakin innoissaan kun sai syödä kakkuja ja muumikeksejä enemmän kuin koskaan elämänsä aikana. Vielä lisäksi kun sai Ryhmä Hau leluja niin lapsi oli onnensa kukkuloilla.

Tuntui hassulta täyttää numero 2 ilmapalloa. Mietin monta kertaa, että olen ostanut väärän pallon, ykkönenhän sen piti olla. Mutta ihan oikea luku pallossa oli. Meidän lapsi on jo niin iso. Klassiset sanat “Mihin se aika on vierähtänyt?”